Att tänka på inför årets bästa helg

På torsdag inleds Brännbollsyran 2018. Årets bästa helg i Umeå. Det här är några saker som kan vara bra att veta inför cupen är dessa.

Kika på spelprogrammet och kartan i förväg. Kolla vilket område och vilken bana ni spelar på så att ni hittar dig. Kom i god tid före din första match. Hämta eran nummerlapp i sekretariatet före ni ska spela. Det är en nummerlapp per lag som gäller.
Det finns vatten på området i två vattentankar. Kika på kartan var ni kan fylla på era vattenflaskor. Mat finns även på två olika ställen på området. En servering vid varje spelområde.
Skulle en skada var framme så finns sjukvårdspersonal från Röda Korset. Ett team på varje spelomårde. Det finns com-radios i sekretariaten som kan ropa efter Röda Korset. Det finns också lättare sjukvårdsutustning som dauerbindor i sekretariten.
Har ni som lag planerat att bränna av pyroteknik på Brännbollsyran eller om eran klack planerat det gäller följande. Alla fyrverkerier och bengaler är förbjudna och kommer att omhändertas av polis som finns på plats under arrangemanget.
För er som inte gjort det än så går det nu att ladda ned Brännbollsyrans app i google-play och i app-store. Ni kan registrera en en användare där, följa lag, få pushnotiser. Det är det tveklöst bästa sättet att följa cupen.
Att värma upp är oerhört viktigt, men om ni vill öva på att slå och kasta inför matcherna måste ni ha egna trän och bollar. Vi bistår bara med utrustning under själva matcherna.
Drick mycket vatten, smörj in er och har riktigt, riktigt kul. Och för de som satsar på seger så önskar jag lycka till.
Vi ses på Mariehemsängarna
Gustav Pettersson, Cupgeneral