Lottning av cupen 25 maj 17.00

17.00 på fredag 25 maj lottar vi cupen för Brännbollsyran 2018. Följ lottningen på instagram.

Det börjar närma sig Brännbollsyran 2018. Sista anmälningsdatum för cupen är 25:e maj 16.00. Bara en timme senare lottar vi cupen från Brännbollsyrans kontor på Storgatan 67. Alla som vill är välkomna att granska lottningen. Om ni inte vill vara på plats så går det bra att följa lottningen via Brännbollsyrans instagram.

Efter att lottningen är genomförd ligger sändningen kvar på instagram i 24 timmar samt att lottningen ligger uppe på en googlesheet som ni hittar här.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iR2kIQj9mIoUbmQQetA9PwqTyfklW2m3YEEPgSuTT7E/edit?usp=sharing

När lottningen är genomförd ska alla grupper placeras ut på banor, slutspelet ska planeras och allt ska stöpas om grafiskt samt läggas in i Brännbollsyrans app. Därefter på söndag 27:e maj på kvällens kommer lottningen upp på instagram, facebook och på teams. På måndagen 28:e maj släpps Brännbollsyrans app och då finns lottningen klar där.

Måndag den 28:e maj kommer också ett utskick till alla deltagande lag i cupen om allt de behöver veta inför cupen om nummerlappar, uppvärmning och annat. Samma information läggs upp här på teams och i appen.