Mighty Blackout

”Mighty Blackout”(MB) grundades hösten 2013 av Rasmus Abnersson Norén och Samuel Aho. Laget består av hockeyspelare, golfspelare, badmintonspelare, fotbollsspelare och livsnjutare. Laget har deltagit i brännbollsyran två år(2013 & 2014) och efter att de skördade stor framgång i yran 2013 där de placerade sig på 14e plats av 342 så växte även supportergruppen i storlek och inför yran 2014 skapades ”Green Field Elite”(GFE) som är en växande supportergrupp som stöttar laget från sidan.

I yran 2014 så föll det inte lika väl ut för laget då de åkte ut direkt i 16delen mot ett välspelande ”Svinto” och hamnade som seed 32 inför nästa år. Om man får säga att de sportsliga framgångarna uteblev under senaste yran så blommade GFE ut som en kraft att räkna med på sidan av planen. Med en blandning av bengaler, musik och rök men framförallt magiska människor så skapades en stämning och en atmosfär som hördes och spreds över hela ängarna.

2014 var också första året som laget sålde supporterkläder och det blev en stor succé GFEs styrelse fick in hela 70 ordrar. Sortimentet bestod av kepsar, linnen och en goodiebag som innehöll det vi ansåg vara viktigast under helgen. Vinsten från denna försäljning kommer användas för att förbättra upplevelsen till nästa års matcher genom köp av fler flaggor, banderoller och pyroteknik.

Lagets målsättning inför nästa år är att definitivt komma på en högre placering och göra det genom att sätta igång säsongsträningen aningen tidigare än inför 2014s yra (11 Mars), spela mer taktiskt och ”tänka” mer över hur vi ska spela för att maximera vår prestation. Inför nästa år kommer det även tillsättas en coach som kommer stå för det taktiska under matcher.

Stay mighty!

Tävlingar
Brännbollscupen
Säsonger
2014, 2015, 2016, 2017